İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 42
27.02.2024Tüm IlanlarFatih uğurluAdalet mezunuyum. Ayrıca güvenlik Bilimleri fakültesi mezunuyum. Diksiyonum düzgün, ofis çalışmalarında ve bilgisayar kullanımında iyiyim. Antakyada ikamet ediyorum. İş arıyorum.5052343759
16.02.2024Tüm IlanlarMelike SezerAntakya da AsistanSekreter yada İcra katipliği alanında çalışabileceğim ofis arıyorum. Aslen İstanbulluyum İstanbulda 3 sene bu alanlarda hukuk bürolarında çalıştım , Anadolu ve Çağlayan Adliyelerinde icra işlemlerini yaptım. Evlendikten sonra Antakya ya yerleştim. Burada mesleğime devam etmek istiyorum. İlgili yönetici avukatlar geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.5072434628
13.02.2024DiğerZEYNEL KADAYIFCIADLİYE-A PLAZA BİTİŞİĞİ ANA CADDEYE BAKAN BİNADA AVUKATLARIN FAALİYET GÖSTERDİĞİ FG-1 GİRİŞ KATTAKİ OFİS KİRALIKTIR5307679919
12.02.2024AvukatERMAN GÖRÜROĞLUDeneyimli avukat çalışma arkadaşı aramaktayım. 050711343865071134386
09.02.2024StajyerAnıl GümüşAntakyada bulunan ofisimize Öğrenmeye hevesli, çalışma disiplini olan ve hukuk misyonuna sahip yetenekli stajyer arkadaşlar arıyoruz5350790982
07.02.2024StajyerAV. GÜLÇİN EMİRAntakya daki ofisimizde özel hukuk ve icra alanında çalışacak stajyer avukat arayışımız bulunmaktadır. İlgilenenlerin iletişime geçmesini rica ederim.5324621449
30.01.2024StajyerAv. Fatma USTAİskenderun da bulunan alanlarda ofisimizde birlikte çalışacağımız stajyer avukat arayışımız vardır . İlgilenenlerin mesaj yoluyla irtibat kurmasını rica ederiz .5386068846
30.01.2024StajyerCOŞKUN ERDEMAntakya da bulunan ofisimizde öğrenmeye hevesli ve istekli stajyer arayışımız vardır. İlgilenen kişiler irtibata geçebilir. Kolay gelsin.5321548935
23.01.2024Tüm IlanlarFerhat YavuzAdalet Meslek Yüksek Okulu ayriyeten Fen-Edebiyat Fakültesi mezunuyum. Hukuk Destek personeli olarak Avukatlık Bürolarında ve Şirketlerin Hukuk Depertmanlarında toplamda 10 yıl çalıştım.Uyap kullanmayı biliyorum.icra iflas Kanununda Genel Haciz, Kambiyo Senetlerine Mahsus Çek, Senet,Poliçe takibi Kiralanan Taşınmazların Tahliyesi, Haciz sonrası satış işlemleri, icra takibini Uyap üzerinden yapıp sonlandırma işlemleri,Fiili Haciz, ayrıca İcra Direlerine itiraz dilekçeleri,Hukuki yazışmaları eksiksiz yapabiliyorum. Adliye işlemlerini yapabiliyorum. ayrıca kapatılan icra Dosyalarının kesilecek vekalet ücretinin özel ve Devlet kuruluşlarına kesilen E-Smm makbuzlarını kesebiliyorum. MS Office uygulamalarına hakim, çözüm odaklı Planlı, takım çalışması vb. konularında yetkinim, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen, iş sorumluğu yüksek, takip ve organizasyon yeteneğine haizim. çalışabileceğim Avukatlık Bürosu arıyorum İletişim :053881340875388134087
21.01.2024Avukatİsmail harmanoğullarıİskenderun’da bulunan ve ağırlıklı olarak özel hukuk alanında faaliyet gösteren hukuk büromuzda birlikte çalışacak meslektaş arıyoruz.5322507723
18.01.2024Tüm IlanlarMelike SezerAntakya da ofis içi yada adliyede icra dosyalarıyla ilgilenebileceğim bir ofis arıyorum. Hataya gelmeden önce İstanbul da 3 sene hem ofis içi hem dışı icra dosyalarıyla ve asistanlıkla ilgilendim. Hukuk büro yönetimi ve sekreterliği bölümünde son sınıfım derslerim online ve çalışmama etki etmez. Net biriyim buraya depremden sonra geldiğim üçin buradaki iş durumunu ve iş verenleri düşündüğümden ilk çalıştığım avukatın yanında sgk mın 2 ay sonra başlatılacağı sözünü almıştım fakat 4 ay geçti sgk yapılmadı. Bu yüzden o avukatın yanından ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen Sgk ve güncel asgari ücretimi hemen yada en fazla 1 hafta içinde başlatacak bir avukat işveren beni arasın çünkü bundan sonra sgk sprunu yaşamak istemiyorum. Ofisiçin iş için öğrenmek uygulamak için herşeyi yapabileceğimi ve kendime yüzde yüz güvendiğim için bu kadar net konuşuyorum. Buradaki avukat iş verenler şu an zor durumda biliyorum ama ben bir iş arayan olarak burada yeterince fedakarşıkyaptığımı düşünüyorum. Netlik ve dürüstlük kazansın iyi çalışmalar5072434628
12.01.2024Tüm IlanlarAv. Mete Can AkgölBağlı olarak çalışacak, özel hukuk ve icra alanında tecrübeli meslektaş arayışımız vardır. İlgilenenler iletişime geçebilir.5322354993
09.01.2024DiğerBaşak GüderBağlı çalışabileceğim avukat arıyorum Ankara Yıldırım Beyazıt üniversitesi hukuk fakültesinden mezun oldum ve stajımı Ankara da tamamladım. Bağlı avukat olarak yanında çalışacağım avukat arıyorum.5436866030
08.01.2024StajyerSümeyra DönmezAntakya da bulunan ofisimize stajyer aramaktayız.5433731832
05.01.2024KatipGAMZE KILIÇAdalet mezunuyum.İcra alanında yeterli bilgi sahibiyim.iskenderunda icra avukatı yanında katip olarak iş arıyorum5468622786

<<<Mart 2024><<
Mart 2024