İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 6, Kayıt Sayısı 80
03.10.2022Tüm IlanlarBarış KAHVECİOĞLUİstanbul Adliyesi İstanbul Anadolu Adliyesi Bakırköy Adliyesi Şile Adliyesi 8 Yıllık tecrübe ile ekstra olarak icra işleriniz 2-3 iş günü içerisinde yapılır. Lütfen Whatsapp üzerinden iletişime geçiniz.5442392398
03.10.2022StajyerAv.Necati Yıldızİskenderun da bulunan ofisimize stajyer ve sekreter aranmaktadır.5424144464
03.10.2022AvukatFevzi Randaİcra birimimizde çalışmak üzere en az beş yıllık kıdeme sahip ve icra iflas hukuku üzerine çalışmış tecrübeli avukat aranmaktadır.5326406454
03.10.2022StajyerSONER SÖNMEZDörtyol da bulunan ofisimizde, ekibimizle birlikte yetişmek ve gelişmek üzere stajyer meslektaş aramaktayız.5462243100
28.09.2022Avukatzeynep ŞenkalMarmara Üniversitesinden henüz mezun olmuş bulunmakta olup avukatlık stajımın ilk ayında bulunmaktayım. Öğrenim sürecinde İstanbul da birkaç ofiste uzun dönemli staj tecrübesine sahip bulunmuş olmakla dilekçe yazımı,UYAP kullanımı, vatandaşlık sürecinin yönetimi,icra takibi gibi alanlarda bilgi sahibiyi olmakla beraber nosyonuna sahibim. B2 seviyesinde ingilizceye sahibim. Staj sürecimde kendimi geliştirip aynı zamanda ücret de alabileceğim bir ofis aramaktayım.iletişime geçilmesi durumunda Cv gönderebilirim.5327983709
28.09.2022Tüm IlanlarBekir ATAHANDanışmanlık ve dava takibi ağırlıklı olarak hizmet verdiğimiz ofisimizde beraber çalışmak üzere stajyer meslektaş arayışımız bulunmaktadır. İlgilenen meslektaşlarımız tarafımla iletişim kurabilir. Av.Bekir Atahan5347117170
26.09.2022StajyerAlican SÜRMELİAvukatlık stajımın 5.ayındayım. Yanında staj yapabileceğim 5 senelik kıdemini doldurmuş bir avukat arıyorum. Halen Av. Mehmet DAĞ ın ofisinde staj yapıyorum. Farklı davalar görüp bakış açısı kazanabileceğim ve aynı zamanda ücret alabileceğim bir ofis arıyorum. Ekip çalışmasına uygunum. İş bilincim sebebiyle çalışma saatleri ve koşullarına uyum sağlayabilirim ve sorumluluk sahibiyim.5388212304
23.09.2022Tüm IlanlarFatma ustaİskenderun adliye yakınında bulunan Ofisimizde bağlı çalışacak Avukat meslektaş aramaktayız. İlgilenenler iletişime geçebilirler.5539080332
23.09.2022StajyerAv. Mete Can AkgölAntakya’da bulunan büromuzda yasal stajını yapacak ve bizlere yardımcı olacak stajyer arayışımız bulunmaktadır.5322354993
23.09.2022AvukatAv. Fatih BAŞEĞMEZİskenderun da bulunan ofiismizde sigortalı çalışacak meslektaş aramaktayız. Telefonla ulaşabilir ya da fatih_basegmez@hotmail.com adresine cv gönderebilirsiniz.5325928637
20.09.2022StajyerŞahnur KızıltepeOfisinde stajyer avukat aramaktayım.5058606698
20.09.2022StajyerNURHAK KAR ÖKSÜZDefne Kaymakamlığı nın hemen yanında bulunan ofisimize stajyer avukat aranmaktadır.5056837188
09.09.2022KatipKader AbacıAnkara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet bölümü 2020 yılı mezunuyum. Daha önce hukuk bürolarında çalışmış bulunmaktayım. Uyap bilgim mevcut olup, call center, icra,sigorta, ceza davası alanlarında deneyimim ve bilgim vardır. Katipliğini yapabileceğim hukuk bürosu ya da noterlerden dönüş bekliyorum. İskenderun da ikamet ediyorum ancak şartlar sağlanırsa antakya da çalışma imkanım bulunmaktadır.5396588568
07.09.2022Tüm IlanlarAlper NeşeliAntakya da bulunan Ofisimizde bağlı çalışacak Avukat meslektaş aramaktayız. İlgilenenler iletişime geçebilirler.5352939933

<<<Ekim 2022><<
Ekim 2022