Lions Clubs İnternational' dan Baromuza Ziyaret
Lions Clubs İnternational Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt ve Lions Kulüp yöneticileri Baromuza ziyarette bulundu. Genel Yönetmen Eryurt Geçen yıl Türkiye Barolar Birliği ile Hayat Ağacı projesi kapsamında bölgede yapılan çalışmalardan bahsetti. Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez sivil toplum örgütlerinin daha çok çalışarak gelecek nesillere iz bırakacak eserler bırakması gerektiğini, bu hususta herkese düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi .Lions Clubs Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt Mülteci Hakları konusunda olsun Kadın Hakları konusunda olsun Baromuz ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez de Lions Clubs İnternational ile bu projelerde çalışmaya hazırız dedi ve daha önce Baromuz tarafından yapılan benzer çalışmalar konusunda Sayın Eryurt' a bilgi verdi.Başkanımız Dönmez Lions Clubs Genel Yönetmeni Eryurt ile bu projelerde çalışmaktan memnun olacağımızı dile getirdi. Baro Başkanımız Dönmez, Lions Clubs İnternational Genel Yönetmeni Eryurt' a ve heyetine nezaket ziyareti için teşekkür etti.