İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 11, Kayıt Sayısı 157
09.02.2020Tüm IlanlarŞEMSETTİN TopalSelçuk üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum.stajımı aktif bir şekilde Konya barosunda tamamladım. Şuan ruhsat beklemekteyim. Kendimi geliştirebileceğim ve sürekli çalışabileceğim bir avukatın yanında çalışmak istiyorum.5330455714
03.02.2020AvukatNİDAL HÜZMELİDava çeşitliği olan büromuzda icra iflastan anlayan, hukuk ve ceza alanlarında tecrübeli, duruşmalara katılacak aktif çalışacak meslektaşlarımızla çalışmak istemekteyiz ilgilenlerin 0532 7717326 numaradan ve ya 0326 215 3232 ofis telefonundan ulaşmaları mümkündür5327717326
03.02.2020Tüm IlanlarErtuğrul GÜNEŞRuhsatımı yeni aldım. Staj dönemini aktif çalışarak geçirdim. Antakya da dava ağırlıklık bir ofiste çalışmak istiyorum. İlgilenen meslektaşlarım bana bu numaradan ulaşabilirler.5551797550
03.02.2020KatipMert eserÖrgün adalet myo dan derece ile mezun olduktan sonra hukuk fakultesine gectim ancak bazi ozel sebeplerden hukuk 3.sinifta okul kaydimi dondurdum. Hukuk alaninda icra agirlikli yaklasik 4 yillik tecrubem bulunmakta hem adliye hem ofis ayagina hakimim. Uyap evrak hazirlama, dilekce yazimi ve gonderimi konusunda deneyim sahibiyim. Ilamli ilamsiz kambiyo ve ipotegin paraya cevrilmesi turunde icralarin acilisindan kapanisina her asama işlem muzekkere tezkere vs. bilgi ve deneyim sahibiyim. Kurum icrasi konusunda da tecrubem mevcuttur. Fiili hacize cikma, ara kararlarin yerine getirilmesi,dava asama takibi,kalem isleri vb. Deneyimim bulunmaktadir.Kendimi gelistirebilecegim uzun sureli calisabilecegim tercihen iskenderun ya da cevre ilcelerinde ofis aramaktayim. Istenildigi takdirde hukukcular dernegi yonetim kurulu uyelerinden veyahut daire mudur ve yardimcilarindan da referans saglanacaktir.5316218260
02.02.2020Tüm IlanlarSümeyra DönmezOfis paylasabilecegim bir gider ortağı arıyorum.5433731832
27.01.2020Tüm IlanlarToprak gökLise mezunu adalet sarayında staj gördüm f klavye biliyorum uyanan aşınayım deneyimliyim avukatların yanında çalışmak istiyorum538659958
27.01.2020StajyerSinan TAŞTercihen Ankara, İstanbul, İzmir Üniversitelerinden mezun; ceza tazminat ve yabancılar hukuku ağırlıklı dava alan Antakya daki büromuzda bilfiil çalışarak tecrübe kazanmak isteyen staj aşamasındaki meslektaşlarımızın mail yoluyla tarafımıza ulaşmalarını rica ederiz. Sonraki aylarda arttırmak kaydıyla ilk aylar cüzi ücret ödenecektir. av.sinantas@hotmail.com0
27.01.2020DiğerHasan saygılıMerhaba bie hukuk bürosunda çalışmak istiyorum iskenderunda ilamet ediyorum bilgisayara hakimim ilgilenenlerin bilgilerine sunarım.5321760705
22.01.2020StajyerMESUT CEYLANİskenderunda Gökpınar Avukatlık Bürosunda çalışmak üzere stajer avukat ücret verilecektir ve avukat çalışma arkadaşı varsa iletişime geçebilir5455108073
21.01.2020Tüm IlanlarGÜLDENİZ AVCIOĞLUAtatürk Üniversitesi AÖF -Adalet önlisans mezunuyum. Mustafa Kemal Üniversitesi -Mimari Dekoratif Sanatlar Önlisans Mezunuyum Anadolu Üniversitesi-MAliye Lisans Programı 3. sınıf öğrencisiyim. İş tecrübem yok .23 yaşındayım HatayAntakya da ikamet ediyorum. Avukatlık ve Hukuk Bürolarında uygun bir pozisyonda iş arıyorum.Eğitime öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye açığım. Hukuk alanında teorik olan bilgilerimi pratiğe dökmek istiyorum. Uzun süreli iş istiyorum geri dönüş yaparsanız sevinirim. Saygılarımla...5386056031
20.01.2020AvukatZEYNEL ARSLANiSKENDERUN DA GÖKPINAR AVUKATLIK BÜROSUNDA ÇALIŞMAK ÜZERE AVUKAT ARANMAKTADIR ÇALIŞMAK İSTEYENLER İLETİŞİME GEÇEBİLİR5333119821
17.01.2020DiğerÖYKÜ ÖZAY UÇARAnkara da Ufuk Üniversitesinden tam burslu mezun olmuş buluyorum Avukatlık alanında bir yıllık tecrübem olup özellikle ceza hukuku ve yabancılar hukuku ve aile hukukunda dava başarılarım bulunmaktadır.İskenderun Hatay da yanında çalışabileceğim bir avukat aramaktayım. Bilgilerinize...5075675267
13.01.2020Tüm IlanlarHÜSEYİN ALTUNYeni ofise çıkıyorum. 2 artı 1 çekmece civarında beraber çıkmak isteyen gider ortağı arıyorum.5384501032
11.01.2020DiğerCANSU DÖNMEZ ODUNCUDeneyim olarak 3 yıl çalıştım. Adliyeye sürekli gidip dava açma dosya takip işlemlerini yapıyordum. Ofiste UYAP portalı kullanmaktaydım. Dilekçe düzenleme, dilekçe gönderme,dosya evrak çekme ve gönderme işlemlerini duruşma tutanakları kontrollerini dosya düzenlerinden sorumlu olarak çalıştım. Sekreterimiz ile dönüşümlü olarak tatil yaparak onun yerine telefonlara bakma ve randevu tutma işlemlerini de takip ettim. Okul için çıkmak zorunda kaldım fakat daha sonra açıköğretim kazandım. Şuan Adalet 2.sınıf öğrencisiyim. Katip veya Ofis elemanı olarak iş arıyorum.5051508006
09.01.2020AvukatÇiğdem AktoprakDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Avukatlık stajımı tamamladım. İskenderunda kendimi geliştirebileceğim, dava çeşitliliği olan bir hukuk bürosunda çalışmak istiyorum. İlgilenen meslektaşlarım bana numaramdan ulaşabilirler.5344339404

<<<Şubat 2020><<
Şubat 2020