İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 5, Kayıt Sayısı 71
28.07.2021DiğerALPER NEŞELİAtatürk Caddesinde merkezi 130 m2 2+1 Hukuk bürosu eşyalı olarak kiralıktır.5352939933
27.07.2021AvukatAv.Fatih BAŞEĞMEZTakip edeceği icra dosyalarında deneyimli, Dava ve icra dosya takip yeteneği güçlü olan, Duruşma tecrübesine sahip, MS Office ve UYAP programlarını etkin olarak kullanabilen, Raporlama ve dokümantasyon yapma konusunda yetenekli olan, Temsil ve güçlü iletişim becerisine sahip olan, Sorumluluk alabilen, Çözüm odaklı, Takım çalışmasına yatkın, Seyahat Engeli olmayan, Mesleğini seven, Faaliyetlerimizle ilgili olarak çalışmış olduğumuz firmalara ve şahıs müvekkillere düzenli bir şekilde rapor tanzim ederek onlarla koordineli olarak işlerimizi sürdürmekteyiz. Büromuzda takip edilen icra dosyaları ile dava dosyalarının tüm aşamalarında inisiyatif alabilecek hukuki bilgiye ve iş yapabilme becerisine sahip; uzun vadeli çalışmayı düşünen Avukat aranmaktadır .5325928637
27.07.2021DiğerAslı AkkurtPrimemalll avm karşısında 2+1 eşyalı ofisimi devrediyorum. İlgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.5050358831
26.07.2021Tüm IlanlarMURAT TİRYAKİTiryaki hukuk bürosunda yetiştirilmek üzere stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır. Ofisimiz Antakya Adalet Sarayı karşısında A Plaza da yer almakta olup , bizimle calismak isteyen meslektaşlarımızın iletişime gecmelerini rica ederiz.5070074630
24.07.2021AvukatPınar salaAdliye stajimi yeni başlattım aynı zamanda yanında çalışacak avukatlık bürosu için ilan vermek istedim5415306885
22.07.2021Tüm IlanlarBeyza canaydin AbdullahoğluBanka icra takibi ve uyap bilgim var. İş aramaktayım.5370242574
17.07.2021Tüm IlanlarBengi Butlan10 yılı aşkın süredir İstanbul da sorumlu pozisyonunda faal olarak çalışmış, henüz ruhsat başvurusunda bulunmamış biri olarak, taşınma sebebiyle İskenderun da duruşmalar harici, her türlü dilekçe yazım, icra işlemleri, müvekkil görüşme, idari vs . İşler için, hafta içi 5 gün çalışabileceğim bir ofis arayışındayım. Meslektaşlarımın bilgilerine sunarım. Saygılarımla.5308855785
16.07.2021AvukatAv. Gamze YETİMOĞLUİskenderun da bağlı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım.5319855622
14.07.2021DiğerUğur AvcıKocaeli üniversitesi Hukuk fakültesi 2021 mezunuyum.Kamu çalışanı olarak 12 yıldır gorev yapmaktayım.Kalan 3 yıllık mecburi hizmet süremi tamamlayana kadar İskenderunda ikamet edeceğim ve bu süreci tamamladığımda İzmit te kendi ofisimi açmayı planladığım için herhangi bir ücret talep etmeden boş zamanlarımda avukatlik mesleğinin uygulamalarını yakinen takip edebileceğim büro ve tecrübelerinden yararlanabileceği üstadların dostluğunu kazanmak istiyorum. iskenderun5419209980
12.07.2021StajyerMURAT TİRYAKİTiryaki hukuk bürosunda yetiştirilmek üzere stajyer Avukat arayışımız bulunmaktadır. Ofisimiz Antakya Adalet Sarayı karşısında A Plaza da yer almakta olup , bizimle calismak isteyen meslektaşlarımızın iletişime gecmelerini rica ederiz.5070074630
10.07.2021Tüm IlanlarMerve OrtancaSekreter veya katip olarak çalışabileceğim hukuk ofisi aramaktayım. Uyap biliyorum. Dosya düzeni evrak takibi yapabilecek yetiye ve sorumluluğa sahibim. Deneyimim var.536668369
09.07.2021StajyerAHMET AKKÜLAHİSKENDERUN DA BULUNAN OFİSİMİZE STAJYER AVUKAT ALINACAKTIR.5317629829
05.07.2021Tüm IlanlarŞeyma BuğdaycıAnadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden eylül ayında mezun oluyorum. Bu sürede hem çalışıp tecrübe kazanabileceğim hem de yasal stajımı başlattıktan sonra çalışmaya devam edebileceğim bir büro aramaktayım. Daha önce farklı dava türlerinde yoğunluğu olan ofislerde staj deneyimim oldu. Farklı dava türlerinde dilekçeler yazdım. Dilekçe yazımı, dava süreci işleyişi, UYAP sistemi konusunda tecrübe sahibiyim. İstenmesi durumunda CV mi iletebilirim. İyi çalışmalar dilerim.5384094538
04.07.2021DiğerKürşat ŞIHCAAkdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim. Mesleki deneyim kazanmak adına İskenderun da yaz stajı aramaktayım.5444466956

<<<Ağustos 2021><<
Ağustos 2021