İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 14, Kayıt Sayısı 204
24.09.2020KatipMerve Müzeyyen YıldırımUzun vadeli ve düzenli bir iş arıyorum. 23 yaşındayım ,Akdeniz üni. Arkeoloji 3.sınıf ve Anadolu Üni. Adalet 2. sınıf öğrencisiyim. Daha önce bu tarz bir iş deneyimim olmadı. Uyap sistemini kullanmayı henüz bilmiyorum. Bu işi ciddi ve sahiplenerek yapmak istiyorum. Pandemiden dolayı okulumun bir sorun teşkil etmeyeceğini belirtmek isterim.5076973118
23.09.2020StajyerAV. ÖZGE CANİskenderunda bulunan ofisimizde mesleki açıdan kendini geliştirmek isteyen, avukat olarak da birlikte yola devam edeceğimiz stajyer avukat çalışma arkadaşı arıyoruz.İlgilenen meslektaşlarımız bizimle iletişime geçebilirler.5321394308
19.09.2020Tüm IlanlarAyça AlbayrakHukuk fakültesi uzatmalı öğrenciyim.Maddi beklentim yok.Avukatlık mesleğini öğrenebileceğim bir büroda çalışmak istiyorum.5316070335
17.09.2020SekreterBegüm kaparDaha önce avukatın yanında çalıştım uyar programı evrak düzeni dilekçe düzeni yapabiliyorum sekretere ihtiyacı olan ulaşabilir mi.. ön lisans mezunuyum5364062757
15.09.2020StajyerGoncagül Koçİskenderun’da bulunan büromuza stajyer aramaktayız. Çeşitli hukuk ve ceza davalarında tecrübe kazanabileceğiniz ve icra takibini öğrenebileceğiniz bir çalışma ortamı için benimle iletişime geçebilirsiniz.5353121142
14.09.2020Tüm IlanlarÇağrı SoyluDokuz Eylül üniversitesi 4. Sınıf hukuk öğrencisiyim. Dörtyol’da okullar açılana kadar hem deneyim hem de hayatımı idame ettirebilecek kadar para kazanabileceğim öğrenci dostu bir avukat aramaktayım. Numaramdan her zaman ulaşabilirsiniz.5340230014
14.09.2020Tüm IlanlarSümeyra DÖNMEZAdliye Yanındaki Ofisimi Paylaşmak Üzere Gider Ortağı Aramaktayım, Gider Ortağı Arayan Meslektaşlarım Yazılı Numaradan Bana Ulaşabilirler5433731832
09.09.2020DiğerBüşra AYİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi dördüncü sınıf öğrencisiyim. Pandemi sürecinde eğitimime İskenderun dan devam edeceğim. Bu süreçte hem eğitim masraflarımı karşılayabilmek hem de uygulamaya başlamak için bir avukat yanında çalışmak istiyorum. İskenderun da ilgilebenler benimle iletişime geçebilirler.5050819313
03.09.2020SekreterEce moralSüleyman Demirel Üniversitesi Adalet Bölümünden 3.01 ortalama ile mezunum. 10 parmak F klavyeye hakimim. Her konuda kendimi geliştirebilirim. Deneyim kazanacağım, kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum. ilgilenenlerin ulaşmasını rica ederim.538366001
28.08.2020Tüm IlanlarSelen KaraçadırBaro değişikliğinden dolayı ofis mobilyalarımı satmaktayım.İlgililer iletişime geçtiği takdirde detaylı bilgi verilecektir.5534985267
25.08.2020AvukatSinan ÇalışkanÇukurova Üniversitesi nden yeni mezun oldum staj yapacağım ve kendimi gelistirebilecegim bir ofis arıyorum. Stajyer arayan bir Üstadım var ise 5070074630 nolu telefonumdan bana ulaşabilir. Daha önce 6 aylık bir icra ofisi tecrübem var. Ancak staj yapacağım yerin sadece İcra ofisi olması şart değildir. Teşekkürler. Sağlıklı günler.5070074630
25.08.2020Tüm IlanlarHayriye türkmenErzincan üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum. Stajımın ilk ayında olup ücret karşılığı çalışabileceğim , kendimi geliştirebileceğim hukuk ofisi aramaktayım .5393293945
24.08.2020Tüm IlanlarEbru ALTUNKAYNAKHacettepe üniversitesi hukuk fakültesinden 2018 yılında mezun oldum. Stajımı Ankara Barosu avukatı Halit BAYIR ve Nagihan YILDIRIM ın yanında yaptım. Stajım bitince de yanlarında 10 ay avukatlık yaptım. Çalıştığım süre boyunca icra hukuku, idare hukuku, eşya hukuku, ticaret hukuku, iş hukuku, ceza hukuku ve aile hukuku başta olmak üzere çok çeşitli dosyalar üzerinde çalıştım. Şuan da Hatay ilinin Payas, Dörtyol ve İskenderun ilçelerinde Sigortalı olarak çalışabilecebileceğim bir büro aramaktayım. İlgilenen meslektaşlarım 05061339872 numaralı telefon ile bana ulaşabilirler.5061339872
18.08.2020Tüm IlanlarSafiye Cabaİskenderun’da ofisine gider ortağı arayan veya ofisinin bir odasını kiraya vermek isteyen meslektaşlar telefon numaramdan iletişime geçebilirler.5330250236
17.08.2020Tüm IlanlarHatice KılınçGaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Ekonomi Hukuku dalında tezli yüksek lisans yapmaktayım. Uzun çalışma tempolarına oldukça adapteyim. Vergi Hukuku, İdare Hukuku, İcra Hukuku, Ceza Hukuku alanlarında tecrübem mevcuttur. Mesleki bilgilerimle katkı sağlayabileceğim bir hukuk bürosunda avukat olarak çalışmak istiyorum.5538701842

<<<Eylül 2020><<
Eylül 2020