İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 10, Kayıt Sayısı 139
15.11.2019DiğerHulya CulhaciogluMerhaba ben Hülya Culhacioglu bilgisayar programcılığı mezunu ve acikogretim yönetim bilişim sistemleri 3.sınıf öğrencisiyim. Halkegitim ve Hatay Valiliği ne bağlı olarak kurs öğretmen lığı yaptım. İş arayışım aciliyetle devam etmektedir sekreter ve katip olarak calisabilirim5550604689
13.11.2019StajyerMesut Ceylanİskenderun da Gökpınar Avukatlik Bürosunda stajer Avukat olarak çalışmak isteyenler iletişime geçebilir 1000 TL ücret verilecektir5455108073
13.11.2019AvukatBUĞRA TOKDEMİRAntakya Atatürk Caddesinde bulunan ofisime Avukat arıyorum. İlgilenen meslektaşlarım bu numaradan 05325772317 bana ulaşabilir.5325772317
13.11.2019OrtakEce KaraçadırAntakya 75. Yıl Bulvarındaki ofisimize gider ortağı aramaktayız. İlgilenen meslektaşlarımıza duyurulur.5383362341
11.11.2019AvukatMerve GençRuhsatımı yeni aldım. Sigortalı olarak çalışabileceğim büro arıyorum. İlgilenen meslektaşlarım bana bu numaradan ulaşabilirler.5388843991
07.11.2019DiğerCansu Dönmez OduncuDeneyim olarak 3 yıl çalıştım. Adliyeye sürekli gidip dava açma dosya takip işlemlerini yapıyordum. Ofiste UYAP portalı kullanmaktaydım. Dilekçe düzenleme, dilekçe gönderme,dosya evrak çekme ve gönderme işlemlerini duruşma tutanakları kontrollerini dosya düzenlerinden sorumlu olarak çalıştım. Sekreterimiz ile dönüşümlü olarak tatil yaparak onun yerine telefonlara bakma ve randevu tutma işlemlerini de takip ettim. Okul için çıkmak zorunda kaldım fakat daha sonra açıköğretim kazandım. Şuan Adalet 2.sınıf öğrencisiyim. Katip veya Ofis elemanı olarak iş arıyorum.5051508006
06.11.2019DiğerGülşah GençoğluAvukat yanında sekreter olarak çalışabileceğim bir yer arıyorum. 4 yıllık işletme bölümü mezunuyum. Antakya da ikamet etmekteyim. Word Exell programlarına hakimim bilmediğim konuları da çabucak öğreneceğime inanıyorum.5393383709
06.11.2019StajyerAHMET AKKÜLAHİskenderun da bulunan ofisimize stajyer avukat aramaktayız.Ücret verilecektir.5324557002
23.10.2019AvukatHASAN RAMAZANBRF Treyler San. Tic. Ltd Şti de çalışmak üzere özellikle İcra-İflas Hukuku alanında deneyimli sayılabilecek Avukat a ihtiyacımız bulunmaktadır.Şirketimiz bünyesinde çalışacak ilgili Avukat arkadaşımız tam zamanlı yer alacak olup ücret ve sair konularda yeterli karşılığı verebileceğimiz kanaatindeyiz.En kısa zamanda görüşmeye bekliyoruz.Hasan RAMAZAN Genel Müdür Yrd. 0532 648 7022 Güzelbirlik Mah. İpekyolu Cad. No:131 AntakyaHATAY5326487022
17.10.2019AvukatAVUKAT SITKI SÖNMEZAntakya merkezde bulunan avukatlık ofisimize avukat meslektaşlar aramaktayız. Detaylar için arayınız5538323930
13.10.2019AvukatNihal MUTLURuhsatımı yeni aldım.Deneyim kazanabileceğim, kendimi geliştirebileceğim dava çeşitliliği olan bir ofiste avukat olarak çalışmak istiyorum. İlgilenen meslektaşlarım bana bu numaradan ulaşabilirler.5457143892
12.10.2019SekreterSerap demirbukerDaha önce bu isi yaptım tecrûbem vardır iş arıyorum536722933
10.10.2019DiğerAybüke DinlerYakın zamanda Hatay Barosuna nakil olacağım. Iskenderunda icra ağırlıklı ofisler haricinde hukuk veya ceza dosyalarına ağırlık veren bir ofiste çalışmak istiyorum.5323347492
09.10.2019Tüm IlanlarTuğba GürerAvukatlık ruhsatımı yeni aldım. Öğrenciyken ve staj dönemimde sigorta ve icra dosyası yoğunluğu olan bir büroda çalıştım. Varlık şirketleriyle sözleşmeli olduğu için yazışma ve sistem işlemlerini ben yaptım. Sigortalı olarak çalışabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim bir büro arıyorum.5348648515
09.10.2019Tüm IlanlarCANSU DÖNMEZ ODUNCUDeneyim olarak 3 yıl çalıştım. Adliyeye sürekli gidip dava açma dosya takip işlemlerini yapıyordum. Ofiste UYAP portalı kullanmaktaydım. Dilekçe düzenleme, dilekçe gönderme,dosya evrak çekme ve gönderme işlemlerini duruşma tutanakları kontrollerini dosya düzenlerinden sorumlu olarak çalıştım. Sekreterimiz ile dönüşümlü olarak tatil yaparak onun yerine telefonlara bakma ve randevu tutma işlemlerini de takip ettim. Okul için çıkmak zorunda kaldım fakat daha sonra açıköğretim kazandım. Şuan Adalet 2.sınıf öğrencisiyim. Katip veya Ofis elemanı olarak iş arıyorum.5051508006

<<<Kasım 2019><<
Kasım 2019