KAMU AV. KOMİSYONU
Tarih: 23.11.2011 22:00:00| Okunma Sayısı: 20345

Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Av. Şükran Düzen

 

 

Av. Enver Özdemir

Başkan

 

Av. Ümran Gültekin

Başkan Yrd.

 Av. Sabahat Tokdemir

Genel Sekreter

Av. Aslıhan Ünsüren

Üye

 Av. Gökhan Fatih Gökmen Abacı

Üye

 

 Av. Mahmut Gülmüş

Üye

 

 Av. Orhan Bilal Mavzer

Üye

 

 Av. Nefise Yeşil

Üye

 Av. Mustafa Akyol

Üye

 
 
 
 
Kamu Avukatlarının 5 Nisan Avukatlar Günü Kutlaması

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan Kamu Avukatları, Hatay Barosu Kamu Avukatları Komisyonu'nun düzenlediği 5 Nisan Avukatlar Günü Kutlaması için Hatay Barosu'nda bir araya geldiler. Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Levent Civelek ve Av. Ayşegül Atay Coşkun’un da hazır bulunduğu kutlamada, meslek sorunları ve çözüm önerileri üzerinde durulurken, meslektaşlar arasında iletişim ve dayanışmanın gerekliliğine dikkat çekildi. Komisyon Başkanı Av. Tamay Yazar, farklı kamu kurumlarında çalışmakla beraber, avukatların ortak problemleri olduğunu, komisyonun bu problemlerin duyurulması ve çözümüne katkıda bulunmak üzere çalıştığını, Hatay Barosu'nun da bu çalışmalarda meslektaşlarının her zaman yanında olduğunu belirterek, başta Baro Başkanı Av. Sinan Akgöl olmak üzere, tüm yönetime teşekkür ettiklerini belirtti. Hatay
Barosu'nda düzenlenen kutlama, Türkiye Barolar Birliği ve Kamu Avukatları Kurulu (TÜBAKAV) tarafından 12 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da düzenlenecek ve kamuda çalışan tüm avukatların davetli olduğu “Kamu Avukatları Kurultayı” na katılma konusunda görüş birliğine varılması ile sona erdi.
 
 
 

 

AVUKATLARI KURULTAYI ANKARA’DA TOPLANIYOR

 

“Kamu Avukatları Platformu” Toplantısı, Türkiye Barolar Birliği (TBB) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. TBB Avukat Özdemir Özok Kongre Merkezi’nde, 02.03.2013 tarihinde gerçekleşen toplantıda,  TBB Başkanı Avukat V. Ahsen Coşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Toplantıya Baroları temsilen kamuda çalışan avukatlar katılırken, Hatay Barosu’nu,Kamu Avukatları Komisyon Başkanı Av.Tamay Yazar temsil etti.

“Kamu Avukatları Platformu” Toplantısı sonunda, TBB bünyesinde, Türkiye Barolar Birliği Kamu Avukatları Kurulu (TÜBAKAV) oluşturulurken, 9 kişilik Yürütme Kurulu da seçildi. Hatay Barosu Kamu Avukatları Komisyon Başkanı Av.Tamay Yazar ,Yürütme Kuruluna üye olarak seçildi.

TBB Kamu Avukatları Yürütme Kurulu’nun teklifi ve TBB Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar uyarınca da, 12 Mayıs 2013 tarihinde, Türkiye Barolar Birliği merkezinde “Kamu Avukatları Kurultayı” yapılmasına karar verildi.

Kamuda çalışan avukatlarının sorunlarının tespiti ile çözüm önerilerinin görüşüleceği geniş katılımlı Kamu Avukatları Kurultayı’na Hatay Barosu’ndan da katılım gerçekleştirilecektir.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HATAY BAROSU 

KAMU AVUKATLARI KOMİSYONU

 

Komisyon Başkanı

Av. Tamay YAZAR

avukattamay@mynet.com

Komisyon Başkan Yrd.

Av. Murat KAYA

muratkaya46@ msn.com

Komisyon Sekreteri

Av. Uğur ÇAMCA

ucamca@hotmail. com

Üye

Av. Meleke YAPAR

avmyapar@mynet.com

Üye

Av. Tuba MUŞTU

tubabesparmak@mynet.com                  

Üye

Av. Ülkü Selin DOĞAN

avselindogan@gmail.com

 

 

 
 BELGELER:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HATAY BAROSU KAMU AVUKATLARINDAN ADALET BAKANI SAYIN SADULLAH ERGİN E ZİYARET
 
 GAZETE HABERLERİ:
 
 
 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<Mart 2024><<
Mart 2024
 PSÇPCCP
926272829123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
141234567

19.03.2024
AV. ERHAN NİZAMOĞLU
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.