BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 21.02.2018| Okunma Sayısı: 1215

Vatan Partisi İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Barolar Birliği’nin olağanüstü toplantı çağrısı üzerine 24 Şubat 2018 tarihinde yapılacak toplantısına destek verdiklerini, Türkiye ve Türk kelimelerinin meslek örgütü isimlerinden çıkartılmayacağını, Hatay Barosu ve Türkiye Barolar Birliği’nin yanında olduklarını belirttiler. Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez ziyaret ve destek beyanlarından dolayı Vatan Partisi İl Başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti. Zamanın ayrışma zamanı olmadığını, Türkiye Barolar Birliği’nin ismindeki Türkiye kelimesinin çıkartılmasının siyasete bırakılmayacak kadar ciddi bir konu olduğunu, siyaset malzemesi haline getirilmesini kabul etmediklerini, bu konuyu tartışanların ve gündeme getirenlerin esasen Türkiye Barolar Birliği'nden çok Türkiye'nin varlığı ve bekasıyla sorunlarının olduğunu kabul ettiğini belirtti. Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez; 24 Şubat 2018 Cumartesi günü Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda Ankara'da yapılacak ve Türkiye Barolar Birliği ile tüm Baroların katılacağı olağanüstü toplantısına herkesi destek ve katkı vermeye çağırdı.

23.04.2024