Hatay Barosu Halı Saha Futbol Turnuvası
Tarih: 3.05.2016| Okunma Sayısı: 2132

16 Mayıs 2016 -31.05.2016 tarihleri arasında, Hatay Barosunca, halı saha futbol turnuvası düzenlenecektir. Maçlar, Antakya ve İskenderun’ da tespit edilecek halı sahalarda oynanacaktır. Katılmak isteyenler, 7 kişiden ve en fazla 3 yedekten oluşacak takımlarının listelerini,(tüm katılımcıların güncel telefon numaralarını ve takım kaptanlarını da belirterek)en geç 11.05.2016 tarihi saat 16:00’ a kadar, maçlarını İskenderun’ da oynamak isteyenlerin baro görevlisi Muzaffer beye (GSM No : 05366792711), Antakya’ da oynamak isteyenlerin baro görevlisi Gökhan beye (GSM No: 05339592431)teslim etmeleri gerekmektedir. Turnuvaya katılacakların Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Savcı, Stajyer Hakim\Savcı, Adliye katipleri, mübaşir, adliye personeli, avukat katibi ve bu sayılan meslektekilerin eşi olması gerekmektedir. Turnuvaya ilişkin ayrıntılar daha sonra baromuzun internet sitesinde ve SMS ile duyurulacaktır. 03.05.2016

HATAY BAROSU YÖNETİM KURULU

<<<Mart 2024><<