BARO BAŞKANIMIZ AV. EKREM DÖNMEZ GAZİANTEP BAROSU STAJ EĞİTİM MERKEZİ’NİN DÜZENLEDİĞİ STAJ EĞİTİMİ PROGRAMINA KONUK OLDU.
Tarih: 17.12.2019| Okunma Sayısı: 372

Gaziantep Staj Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen, Gaziantep Barosu Stajyer Avukatları ve Çukurova Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerine yönelik eğitim programı 17.12.2019 Salı günü Gaziantep Şehit Kamil Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez, Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz ve Gaziantep Barosu Başkanı Av. Bektaş Şarklı’nın konuşmacı olarak katılım gösterdiği eğitim programında;  Avukatlık Mesleğinin Sorunları, Avukatların Baro İle İlişkileri Nasıl Olmalı, Avukatla Müvekkilin Özdeşleştirilmesi, Avukatın Bağımsızlığı, Yargı Sorunları Güvenliği ve Avukatlık Mesleği, Avukatın Yükümlülükleri konuları ele alındı.

Başkanımız Av. Ekrem Dönmez Gaziantep Barosu Stajyer avukatları ve Hukuk Fakültesi öğrencilerini; Avukatlık Stajı, Avukatın Yükümlülükleri, Avukatlık Kanunu, TBB Meslek Kuralları,  Avrupa Meslek Kuralları, Stajyer Avukatların yükümlülük ve ödevleri, Havana Kuralları ve Reklam Yasağı konusunda bilgilendirdi.

<<<Şubat 2020><<
Şubat 2020