BAROMUZA ZİYARET

Hatay Barosu Kadın Hakları Komisyonu üyeleri Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez' i makamında ziyaret etti. Ziyarette bu dönem gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez Kadın Hakları Komisyonu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretleri için teşekkür etti.
Okuma Sayısı:6| Haber Tarihi:23.10.2018

BAROMUZA ZİYARET

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP İl Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün , Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Okuma Sayısı:6| Haber Tarihi:23.10.2018

ERZİN BARO ODAMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hatay Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Ekrem Dönmez, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sevinç Çakıcı, Yönetim kurulu Üyelerimiz Av. Hüseyin Derin, Av. Yusuf Albayrak Erzin’de meslektaşlarımızla bir araya geldi.
Okuma Sayısı:29| Haber Tarihi:19.10.2018

BARO BAŞKANIMIZ AV. EKREM DÖNMEZ VE YÖNETİM KURULUMUZDAN DÖRTYOL CUMHURİYET BAŞSAVCISI İHSAN TÜRKOĞLU'NA ZİYARET

Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez, Başkan Yardımcımız Av. Sevinç Çakıcı, Yönetim kurulu Üyelerimiz Av. Hüseyin Derin, Av. Yusuf Albayrak, Adli Yardım şefimiz Av. Mustafa Özal ve meslektaşlarımız Av. Gökhan Anıl ve Fatma Arslan Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Türkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Okuma Sayısı:21| Haber Tarihi:19.10.2018

DÖRTYOL BARO ODAMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hatay Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Ekrem Dönmez, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sevinç Çakıcı, Yönetim kurulu Üyelerimiz Av. Hüseyin Derin, Av. Mehmet Bilgili ve Av. Yusuf Albayrak Dörtyol’daki baro odamızda meslektaşlarımızla bir araya geldi.
Okuma Sayısı:22| Haber Tarihi:19.10.2018

SEMİNER